Důvody klimatických změn

Důvody klimatických změn

 

 

Neustále poslouchám jak se lidem říká, že se musíme chovat tak, abychom zemi příliš nezahřívali svou činností. A je tím zdůvodňováno ohřívání země. Je to nesmysl a strašení lidí. Je jisté, že klimatické změny budou bez ohledu nato, kdo z lidí pro jejich neznalost vytahá peníze. Klimatické změny jsou cyklické, podobně jako roční období.

Naše země se pohybuje v kruhu okolo slunce, přičemž jedno oběhnutí slunce trvá jeden rok. Je tak jeho oběžnicí. Další pohyb, který vykonává je rotace okolo vlastní osy. Tento pohyb trvá jeden den.

Dalším pohybem, který vykonává a o kterém se snad i záměrně nevyučovalo je velice pomalá rotace ve vztahu k slunci a to otáčení osy. Sklon osy země se ve vztahu k slunci mění. Velmi pozvolna ale mění. Otočení a 360 stupňů trvá cca 30 tisíc let. Je uváděno, že máme obratníky raka a kozoroha a ty jsou pevné a neměnné. Jde o omyl, nebo záměrnou lež. Dochází k tomu, že se ke slunci nastavujeme pomalu víc a víc póly a dochází tak k plošnému ohřevu celé planety. Nashromážděný led z poslední doby ledové se tak rozpustí a voda zalije velké množství pevniny. Toto je však neovlivnitelné, s tímto se obyvatelé této planety prostě musí smířit. Proto se podle dlouhodobého kalendáře přesouváme do znamení ryb a pak vodnář. Toto mokrý období bude trvat cca 7000 let, tak dlouho bude voda zaplavovat a zpětně ustupovat z pevniny. Než se země pootočí o 90 stupňů ve vztahu k slunci přes póly do dnešního postavení obratníků. Za dalších následujících cca 6000 let se pak dospěje k další době ledové. Oba póly nashromáždí led a na rovníku bude ,,věčné“ léto.

 

                                                                                                                                                                                             Václav Vít